DutchOPS

JOTI 2004 op het JCC in Vlaardingen

Uiteraard kan je bij je eigen groep of een groep in de buurt meehelpen met het organiseren van de JOTA-JOTI. Maar je kan natuurlijk ook op landelijk niveau mee helpen!
Je levert een belangrijke bijdrage aan een wereldwijd evenement en een fantastische belevenis voor de bijna 18 duizend Nederlandse Scouts die meedoen aan de JOTA-JOTI.
Zonder enthousiaste medewerkers geen JOTA-JOTI 2020!

Voor de JOTA-JOTI zijn wij altijd op zoek naar extra mensen die willen helpen de chatkanalen veilig en gezellig te houden. Al is het maar een paar uurtjes, alle hulp is welkom!

Wat doet een DutchOP?

Als Dutch-op help je tijdens de JOTI mee om het chatten in alle (Nederlandse) kanalen op Scoutlink IRC en Teamspeak in goede banen te leiden. Dat doe je eigenlijk vooral door gewoon gezellig mee te chatten en een goede sfeer te creëren. Soms zijn er deelnemers die zich minder gezellig gedragen en dan ben jij er om diegenen aan te spreken en eraan te helpen herinneren dat het ook anders kan.

Op het JCC in Veghel in 2016

Wat verwachten we van jou?

Je bent enthousiast, betrokken, creatief, verantwoordelijk en resultaatgericht.
Bereidheid om je volop in te zetten en aanwezig te zijn in de uren die je hebt opgegeven en aangegeven staan op het rooster.
Bereidheid tot het volgen van een aanvullende (online) training en deze succesvol afronden.
Het is een pré als je minimaal drie maanden regelmatig actief op het ScoutLink netwerk bent en een geregistreerde nickname hebt.
Natuurlijk ben jij lid van Scouting Nederland of bereid dat te worden.
En kun je een VOG overleggen cq. aanvragen (Verklaring omtrent Gedrag).

Je beloning

Als Dutch-op ben je van harte welkom op het JCC (Joti Control Center), het liefst zien we je tijdens de JOTA-JOTI dat je bij ons aan tafel schuift. Mocht dat niet lukken doordat je leiding geeft of andere verplichtingen hebt, kun je vanaf thuis of de groep je inzetten als Dutch-op. Je werkt in het JOTA-JOTI weekend met een beregezellig team. Na de JOTA-JOTI een medewerkersfeestje tijdens het evaluatie weekend, welke plaatsvindt in november.

Aanmelden als Dutchop

Je kunt je aanmelden voor DutchOp bij Marieke Oostdijk via dit formulier.

JOTI SE ChanOp handleiding

Voor deze Speciale Editie van de JOTI is een ChanOp handleiding gemaakt. Deze handleiding kun je hier downloaden.

Wij gaan er met zijn allen voor om ook deze JOTI weer succesvol en gezellig te maken!